Rólunk

Családi cégünk 2020. nyarán indult azzal a céllal, hogy a hazai közönséggel megismertesse a Dél-afrikai ginek és tonikok egzotikus világát.


Bár a hazai piacon szép számmal vannak jelen prémium minőségű ginek, mégis úgy gondoltuk, hogy a Fynbos növényvilága új, meghatározó élményt nyújthat még az ital legnagyobb rajongóinak is.

Az első kóstoltatások sikerei minket igazoltak.


Kínálatunk a Fokváros környéki, kisebb tételű, „kézműves” lepárlók italaiból válogat, ezáltal biztosítunk széles választékot ízben, karakterben egyaránt. A különböző termékek részletesebb megismeréséhez kattints a „termékleírás” opcióra az egyes italoknál!

 


Tonikok tekintetében két termékcsaládra, a Barker and Quin-re és a Fitch and Leedes márkákra koncentrálunk. Az előbbi cég az itthon megtalálható prémium kategóriás tonikok közül is kiemelkedik, hiszen termékeik kizárólag természetes alapanyagokból készülnek, illetve nagyrészük ízvilága olyan növényeken alapul, melyek kizárólag a Dél-afrikai Köztársaság területén teremnek. Az utóbbi márka egy más kategóriát képvisel. A Fitch and Leedes cég célja, hogy versenyképesebb áron tudjon kiváló minőséget nyújtani a klasszikus és ízesített tonikok kedvelőinek.

 


Célkitűzésünk, hogy a prémium termékeket kereső fogyasztók látókörébe egy olyan növényvilágból érkező italok kerüljenek, amely világ arra ösztönöz, hogy újraértékeljünk mindent, amit a gin & tonic-ról mostanáig gondoltunk.