top of page

Rólunk

Az Eckberg Minőségi Ital Kft. 2020. nyarán indult azzal a céllal, hogy a színes és izgalmas dél-afrikai italkultúra legkiválóbb termékeit hozza el és ismertesse meg a hazai közönséggel. Úgy gondoltuk, hogy a Fynbos növényvilága új, meghatározó élményt nyújthat mindenkinek, aki elkötelezett a minőségi italok tudatos fogyasztása iránt. 

Az első kóstoltatások sikerei minket igazoltak. Kínálatunk főként a Fokváros környéki, kisebb tételű, „kézműves” lepárlók italaiból válogat, ezáltal biztosítunk széles választékot ízben és karakterben egyaránt.

Családi tulajdonban lévő cégünk egyik alapelve, hogy partnereinkkel mindig a mindkét fél számára legelőnyösebb üzleti helyzetet igyekszünk kialakítani. Hiszünk a hosszútávú, egészséges együttműködéssel és a minőségi termékek forgalmazásával megteremtett értékben.

Az általunk importált termékek gyártóinak nagy részével mára személyes kapcsolatot ápolunk, cégünk a termékek jelentős részének kizárólagos kelet- közép-európai importőre, 2024. elején nagyjából 200 vendéglátó egységgel állunk partnerségben.

Büszkék vagyunk rá, hogy 2022-től kizárólagos magyarországi importőrei vagyunk a Fitch and Leedes termékcsaládnak. A Fitch and Leedes elérhető áron kínál kiváló minőségű alternatívát a prémium tonikok piacán, fémdobozos csomagolása miatt pedig a fenntarthatósági szempontok sem szorulnak háttérbe. 

GINS_COVER (11).png

Prémium ginek

Szétnéznél prémium kategóriás dél-afrikai ginjeink között? 

GINS_COVER (12).png

Különleges tonikok

Fedezd fel a Barker and Quin és a Fitch and Leedes márkák széles választékát!

bottom of page