top of page

Rólunk

Családi cégünk 2020. nyarán indult azzal a céllal, hogy a hazai közönséggel megismertesse a dél-afrikai ginek és tonikok egzotikus világát. Bár a hazai piacon szép számmal vannak jelen prémium minőségű ginek, mégis úgy gondoltuk, hogy a Fynbos növényvilága új, meghatározó élményt nyújthat még az ital legnagyobb rajongóinak is.

 

Az első kóstoltatások sikerei minket igazoltak. Kínálatunk a Fokváros környéki, kisebb tételű, „kézműves” lepárlók italaiból válogat, ezáltal biztosítunk széles választékot ízben és karakterben egyaránt.

Tonikok tekintetében két termékcsaládra, a Barker and Quin és a Fitch and Leedes márkákra koncentrálunk. Az előbbi cég az itthon megtalálható prémium- kategóriás tonikok közül is kiemelkedik, hiszen termékeik kizárólag természetes alapanyagokból készülnek, illetve nagyrészük ízvilága olyan növényeken alapul, melyek kizárólag a Dél-afrikai Köztársaság területén teremnek (Marula, Honeybush). Az utóbbi márka más kategóriát képvisel: A Fitch and Leedes célja, hogy versenyképesebb áron tudjon kiváló minőségű, természetes kininnel készült alternatívát nyújtani a klasszikus és ízesített tonikok kedvelőinek.

Az általunk importált termékek gyártóinak nagy részével mára személyes kapcsolatot ápolunk, cégünk a termékek jelentős részének kizárólagos kelet- közép-európai importőre, 2023. elején 100+ vendéglátó egységgel állunk partnerségben.

Célkitűzésünk, hogy a prémium termékeket kereső fogyasztók látókörébe egy olyan növényvilágból érkező italok kerüljenek, amely világ arra ösztönöz, hogy újraértékeljünk mindent, amit a gin & tonic-ról mostanáig gondoltunk.

GINS_COVER (11).png

Prémium ginek

Szétnéznél prémium kategóriás dél-afrikai ginjeink között? 

GINS_COVER (12).png

Különleges tonikok

Fedezd fel a Barker and Quin és a Fitch and Leedes márkák széles választékát!

bottom of page